Over Zussies

Hallo, wij zijn Linda en Angela. In september 1996 zijn wij begonnen met onze winkel Puk en Muk in Hansweert.

De eerste 4 jaar verkochten we 2dehands baby en kinderkleding. Daarnaast boden we ook elke seizoen een nieuwe baby of kinderlijn aan en hadden een ruime sortering aan cadeautjes en andere hebbedingen.

We vonden het een uitdaging om elke keer de nieuwste trends aan te bieden. We hadden een knus klein winkelpandje, maar al snel groeiden we uit ons jasje en moesten we op zoek naar een grotere winkelruimte. Een groter pand was snel gevonden en ons klantenbestand groeide.

Het werd tijd voor het starten van een webwinkel en automatisering. In 2001 ging onze webshop on-line. Wij waren een van de eerste webshops in 2dehands kinderkleding. Wij kregen orders vanuit het hele land en zelfs het buitenland wist ons te vinden.

Omdat de vraag naar dameskleding ook begon te spelen zijn we in 2001 begonnen met de verkoop van 2dehands merk dameskleding. Dit bleek een schot in de roos en het was een gezellige tijd. De moeders die kwamen shoppen voor hun kinderen deden meteen een rondje in de dameshoek.

Langzaamaan vulden we ook een aantal rekken met merk herenkleding, want ja , ook hier hadden we onze klanten voor.

We kregen het steeds drukker en ook het aanbod werd in de loop der jaren steeds mooier en groter. We fantaseerden meer en meer over een tweede verhuizing. Dit keer naar een locatie waar meer klanten ons makkelijker zouden kunnen vinden. Het dorp waar we zijn begonnen en waar we beiden zijn opgegroeid hebben we achter ons gelaten en zijn verhuisd naar Kloetinge. Op een prachtige locatie aan de Goese Veste onder de naam P&M tweedehandsmode vonden we een prima plek waar we dagelijks nieuwe klanten begroetten.

Naast een magazijn waar onze leveranciers hun spullen konden aanleveren hadden we een werkruimte met fotoafdeling waar we de webshop aanvulden.Er was een mooie winkelruimte van 125 m2. We bouwden in de loop der jaren een mooie nieuwe klantenkring op. Omdat we behoefte kregen aan meer vrije tijd voor ons zelf namen we na 5 jaar het besluit om de webshop te sluiten. Dit nieuws haalde zelfs het regionale dagblad de

De volgende stap was (tot grote teleurstelling van velen)de stop met verkoop van kinderkleding. Door de enorme klantengroei moesten we ruimte vrijmaken voor meer aanbod van dames en herenkleding.


Er ontwikkelde een nieuw plan. Hoe stoer zou het zijn met onze winkel in de binnenstad van Goes? In okt. 2017 vonden en kochten we een pand wat jaren leeg heeft gestaan. Er volgde een rigoureuze verbouwing, maar na anderhalf jaar konden we dit nieuwe pand gaan betrekken. Per 1 maart 2019. Een nieuwe start met een nieuwe naam en slogan: ZUSSIES… waar tweedehands een nieuwtje is.


Welkom in onze trendy modezaak met een industriele uitstraling in de Korte Kerkstraat 2 te Goes. Op deze locatie vind je mooie, hippe 2dehands dameskleding van de luxere merken. Ook modeaccessoires zoals tassen, schoenen, laarzen etc kun je bij ons vinden. De verkoop van herenkleding is helaas door ruimtegebrek gestopt.

Na al die jaren is gebleken dat onze grootste kracht vriendelijkheid, betrouwbaarheid en goede service is en natuurlijk vinden we het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame wereld. Bij ons krijg je dus geen plastic tasjes mee maar zijn er papieren en stoffen herbruikbare tasjes te koop. Of beter… neem je eigen tas mee! Met heel veel liefde, steun en hulp van onze mannen en kinderen mogen we toch wel heel trots zijn op wat we met ons allen na al die jaren hebben neergezet.

Kom je ook gezellig een keertje langs?

Groetjes Linda en Angela